Sivut

lauantai 13. elokuuta 2016

GUESS what I bought

IMG_2244
IMG_2231
IMG_2252

Eli tosiaan käytiin siskon ja äitin kanssa tuossa viimeviikolla Tuurissa. Tarkotuksena mulla ei ollu ostaa mitään, mutta koitappa käydä siellä ostamatta mitään! Äiti aikasemmin mainitsi, että Tuurissa on Guessin tuotteita tarjouksessa, joten sinne päästyäni etin tietenki ekana Guessin tuotteet. Sieltä löyty tää ihana lompakko, jota katoin tosi kauan, mutta en kuitenkaan uskaltanu heti sitä ostaa. Käytiin siinä välissä siinä itse kyläkaupassa, ja vielä sen jälkeen olin sitä mieltä että haluan tän joten kävin sen sitte hakemassa. Hyvään aikaan hainki, ku pääsin ulos kaupasta toi kädessä niin vanhan lompakon vetoketju repes!
IMG_2259
IMG_2205
IMG_2198

Sen lisäks löysin sieltä nämä maailman ihanimmat Marco Tozzin kengät! Katoin jo viimetalvena tän tapasia kenkiä, mutta jotenki en uskaltanu tällasia ostaa. Nyt oon kuitenki täysin rakastunu korkokenkiin, ja oonki niitä tässä viimesen kuukauden aikana onnistunu ostamaan neljät. Niistä ehdottomat suosikit on yhdet Venäjältä ostetut, joista mulla ei sattunun olemaan valitettavasti kamerassa kuvia. Ehkä saatte niistäki kuvia jossain vaiheessa!
Tarkotus oliki täks talveks ostaa tän tapaset kengät, ja nyt ne sit on hommattu. Näissä on ohut vuori sisällä, joten ihan talvikäyttöön nää ei sovi, mutta syksyks ja kevääks ainaki. Nää on ihan hirveän hyvät jalassa ja korkokaan ei oo niin korkea ku mun muissa korkokengissä, joten näillä on helppo kävelläkki. Olihan näillä hintaaki verrattuna muihin samantapasiin, mutta toivotaan että ne on hintansa arvoset!

Varmaa monella teistä on jo koulut lähteny käyntiin, joten oikeen paljon kaikille taas tsemppiä tähän lukuvuoteen! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti